vineri, 7 ianuarie 2011

mic dejun aproape sanatos

cu accentul pe 'aproape', bineinteles.
asadar: iaurt gras (din lapte de oaie si bivolita, daca se poate), cereale, de preferat ne-expandate si ne-extrudate, cat mai naturale carevasazica, o banana (sau un mar sau o para sau o gutuie) taiata bucatele, o punga mica de stafide (sau struguri sau prune sau visine sau ce e mai de sezon) si o lingurita cu varf de zahar brun sau o lingurita de miere. iaurtul se poate inlocui cu lapte acru (din ala pe care-l poate face orisicine din lapte nefiert) sau chefir. puteti inlocui zaharul cu o lingurita de dulceata mai acrisoara, de un paregzamplu sau puteti sa va faceti de cap in orice fel doriti, numai sa va placa.
amestecati bine si mancati cu pofta.
cu multumirile de rigoare domnisoarei astrydt si cu precizarea ca ea foloseste iaurt slab, spre deosebire de (aproape) sanatoasa de mine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu